skip to Main Content

Bij De Dolfijn kan naast het standaard diplomazwemmen veel meer worden gedaan. Wij bieden vijf zwemsporten aan. Namelijk wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, schoonspringen en triathlon. Dit zijn allemaal Olympische sporten. De Dolfijn heeft dan ook al heel veel deelnemers van dit sportevenement voortgebracht en door onze leden zijn vele records gevestigd en kampioenschappen behaald.

Superspetters

Leszwemmen

Wij geven kinderen zwemles volgens de Superspettersmethode van de KNZB. Deze methode geeft les op een speelse manier en sluit af met één zwemdiploma gelijkwaardig aan het C-diploma. Daarnaast bieden wij Zwemvaardigheid 1, 2 en 3 aan.

IMG_1578

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een prestatiesport, het gaat erom wie het snelste is. Maar prestaties lever je alleen als je plezier in je sport hebt en dat staat bij De Dolfijn Wedstrijdzwemmen centraal.

© Photo-Company.nl; contact before use

Waterpolo

Waterpolo kun je het beste vergelijken met handbal maar dan in het water. Samen met je teamgenoten probeer je te scoren in het doel van de tegenstander.

Synchroonzwemmen bij zwemvereniging De Dolfijn Amsterdam

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen, een sierlijke sport in het water. Het bestaat uit twee onderdelen: figuren (techniek) en uitvoeringen (zwemmen op muziek). De basis van het synchroonzwemmen is vastgelegd in vijf diploma’s, daarna ben je, als je dat wilt, klaar voor de wedstrijdploeg. Ook voordat je diploma’s hebt gehaald kun je al meedoen aan wedstrijden met een muziekuitvoering.

schoonspringen

Schoonspringen

Zo mooi en stoer mogelijk van een plank of toren springen en zo min mogelijk spetters maken als je het water raakt; dat is de kunst van het schoonspringen.

TR02

Triathlon

Triathlon is een sport die bestaat uit drie onderdelen. Je start met zwemmen, daarna ga je fietsen en je eindigt met hardlopen. Je kunt dit alleen of samen met en team doen in verschillende afstanden.

Het laatste nieuws

Back To Top