Skip to content

SG Mokum toernooi

Beste SG Mokum-er,

Hoewel we middenin de zomerstop zitten kijken we allemaal natuurlijk al uit naar het nieuwe seizoen. En het wordt een bijzonder seizoen; onder de naam SG Mokum! Om goed van start te gaan organiseren we op zondag 4 september het SG Mokum toernooi bij het Mercatorplaza!

Het belooft een feestelijke dag te worden waarbij we elkaar op een sportieve manier beter leren kennen. Dit geldt voor alle jeugd en senioren waterpoloërs van SG Mokum, én voor alle ouders van de jeugd. De volwassenteams worden gemixt en strijden net als de jeugdteams met elkaar om de eerste plek. Naast het toernooi voor de jeugd- en volwassenteams is er ook een wedstrijd waarbij de ouders samen met hun kinderen tegen elkaar spelen.  

We starten het toernooi met een feestelijk ontbijt en sluiten de dag af met een goed avondmaal. Om de kosten hiervoor te dekken brengen we per persoon die zich aanmeldt een bedrag (n.t.b.) in rekening. De exacte kosten zijn wij aan het uitrekenen, maar hou voor de jeugd rekening met 12,50-15,00 euro en de volwassenen 15,00 tot 20,00 euro.

Meld je aan via dit formulier!


Let op! De inschrijving is individueel: wil je zowel je kind als jezelf als ouder inschrijven, vul het formulier dan twee keer in.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top