Skip to content

Over De Dolfijn

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om zijn of haar zwem kwaliteiten te kunnen ontwikkelen, zowel op topsport als op recreatief niveau. Al sinds 1906 is Zwemvereniging De Dolfijn hierin een begrip in Amsterdam en omstreken. Iedereen is welkom bij ons!

We bieden op diverse niveaus en in een veilig sportklimaat, een grote diversiteit zwemdisciplines aan; van waterpolo tot wedstrijdzwemmen, van triatlon tot leszwemmen en van synchroonzwemmen tot schoonspringen. Met professionaliteit als onze drijfveer. Zowel in de trainingen als in onze voorzieningen. We zijn trots, ook op het feit dat De Dolfijn al sinds jaar en dag hofleverancier is aan de Nationale teams van de diverse disciplines.

Natuurlijk is er tijdens en na het sporten ruimte voor het sociale aspect en een hoop gezelligheid. En dat doen we samen. Iedereen die lid wordt neemt daarmee automatisch de verantwoordelijkheid op zich om tijd aan vrijwilligerstaken te besteden. Want we erkennen dat we alleen samen De Dolfijn een toekomstbestendige vereniging maken waar iedereen op een veilige en plezierige wijze de zwemsport kan beoefenen.

Contactinformatie

Bezoekadres

President Allendelaan 3
1064 GW  Amsterdam

Postadres

President Allendelaan 3
1064 GW  Amsterdam

E-mailadres

Back To Top