Skip to content

Routes seizoen 2023/2024

Op 4 september 2023 begint het nieuwe seizoen! Er zijn wat aanpassingen gedaan in de routes. Hoe je naar je training of les komt, lees je in dit bericht.

De routes die hier zijn omschreven gelden voor de normale trainingen. Tijdens evenementen kan de routing anders zijn!

Ingang en uitgang

Ingang

De vaste ingang voor alle leden van De Dolfijn is de ingang bij het Clubhuis. Je komt hier vanaf het parkeerterrein via de grote trap of de hellingbaan. De ingang is bovenaan de trap aan je linkerkant.

Uitzondering: train je vóór 8 uur ‘s morgens? Dan ga je via de hoofdingang van het zwembad naar binnen.

Uitgang

Na je training of les kun je het zwembad via de gang langs het Clubhuis (zoals je ook bent binnengekomen) verlaten. Als je op de begane grond hebt omgekleed (leszwemmen) kun je het zwembad via de hoofduitgang op de begane grond verlaten. Loop hiervoor langs de wisselcabines naar het einde van de gang, door het hekje en dan rechtsaf.

Kleedkamers

De kleedkamers in het Sloterparkbad zijn bedoeld om om te kleden. Deze gaan niet op slot. Laat dan ook geen spullen achter in de kleedkamer, neem altijd je tas mee naar de zwemzaal.

Leszwemmen

Leszwemmers (kinderen) kleden om in de kleedkamers op de begane grond (kleedkamers 1 tot en met 8). Na aanmelding in het Clubhuis loop je de hele gang uit en neem je de trap naar beneden om bij de kleedkamers op de begane grond te komen.

Wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, schoonspringen, triathlon

Sporters van de wedstrijdafdelingen kleden om in de kleedkamers op de eerste verdieping (9 tot en met 13). De kleedkamers 9 en 10 zijn dameskleedkamers, kleedkamer 11 is een gemengde kleedkamer en kleedkamers 12 en 13 zijn herenkleedkamers.

Zwembaden

Doelgroepenbad

Voor het doelgroepenbad (en wedstrijdbad ondiep voor de leszwemmers) ga je vanuit de kleedkamer (1 tot en met 8) linksaf. Aan het einde van de gang even links en rechtsaf en je staat bij de douches van het doelgroepenbad. Via de tussendeur kom je bij het ondiepe gedeelte van het wedstrijdbad.

Wedstrijdbad

Vanuit de kleedkamers boven ga je de trap af naar de begane grond. Wedstrijdzwemmers kunnen eerst hun netje ophalen. Onderaan de trap ga je linksaf en twee keer rechts om in de douches van het wedstrijdbad uit te komen. Tassen kunnen in het garderoberek in de zwemzaal of op de banken aan de plaszijde.

Springkuil

Vanuit de kleedkamers boven ga je de trap af naar de begane grond. Daar ga je direct rechtsaf en loop je langs de glaswand van het wedstrijdbad naar de springkuil. Daar ga je het zwembad in. Let op! Heb je training in de springkuil? Het is niet de bedoeling om door het wedstrijdbad te lopen naar de springkuil toe.

Landtraining

Landtrainingen zijn op het ‘balkon’ van de tribune op de tweede verdieping. Vanuit het Clubhuis kom je hier door de deur bij het wedstrijdbad uit te gaan en na het trapje naar beneden direct links de trap omhoog te nemen. Vanuit de kleedkamer ga je terug de droge gang in en neem je de trap aan het einde van de gang omhoog naar de tweede verdieping.

Toeschouwers

Doelgroepenbad

Kijken bij het doelgroepenbad kan vanuit de ruimte op de 1e verdieping, aan het einde van de gang. Vanuit het Clubhuis loop je helemaal naar het einde van de gang, de ingang van de tribune is naast de trap naar beneden.

Wedstrijdbad

De tribune van het wedstrijdbad is op de eerste en tweede verdieping. Via het Clubhuis kom je hier door de deur aan de kant van het wedstrijdbad uit te gaan. Na een klein trapje naar beneden sta je aan de onderzijde van de tribune. Wanneer het Clubhuis zelf gesloten is, kom je op de bovenzijde van de tribune via de trap aan het einde van de gang.

Springkuil

Om de tribune bij de springkuil te bereiken, ga je vanuit het Clubhuis de deur bij het wedstrijdbad uit. Het trapje af en direct linksaf de tribune op naar boven. Via het ‘balkon’ en het trapje naar beneden kom je bij de deur naar de tribune. Wanneer het Clubhuis gesloten is, kun je via de trap aan het einde van de gang op de tribune van het wedstrijdbad komen en vanaf daar via het ‘balkon’ weer naar beneden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top