Skip to content

AMACX staat naast onze zwemmers

Recent is De Dolfijn Wedstrijdzwemmen een samenwerking aangegaan met het sportvoedingsmerk Amacx. Amacx is bekend van Duursport.nl en is toonaangevend binnen het wielrennen, hardlopen en triatlon. Vanaf nu worden onze topzwemmers bij het verwezenlijken van hun ambities ondersteund door de hoogwaardige, kwalitatieve sportvoedingsproducten van Amacx. 

Jesse de Vries (technisch coördinator): “De samenwerking met Amacx betekent een volgende stap in het verwezenlijken van ons doel om onze sporters zo optimaal mogelijk te ondersteunen. De slogan van Amacx ‘Upgrade Your Limits’ sluit perfect aan bij onze eigen ambitie om onszelf te blijven verbeteren. De hoogwaardige producten stellen onze sporters in staat om hun intensieve trainingen op een duurzame manier af te werken en in perfecte conditie aan de start van de wedstrijden te staan.”   

Het is voor iedereen van De Dolfijn mogelijk om de producten van Amacx te gebruiken door deze te bestellen met exclusieve clubkorting. Bestellen kan via https://www.duursport.nl/merk/amacx/ en bij het afrekenen gebruik te maken van de volgende kortingscode: dolfijn15. 

Back To Top