Skip to content

Versoepelingen voor de binnensport!

Per 15 januari zijn grote versoepelingen voor de binnensport aangekondigd. We zijn er enorm blij mee dat we binnenkort weer samen het zwembad in mogen. Zoals altijd zal bij het Sloterparkbad het Protocol Verantwoord Zwemmen (versie 10.0) gelden. Vanaf maandag 17 januari kunnen we weer op onze normale uren lesgeven en trainen. Je wordt hierover geïnformeerd door je eigen afdeling.

Routing

Iedereen van 18 jaar en ouder dient voor het binnengaan van het zwembad zijn QR code te laten scannen door een De Dolfijn medewerker. Via je afdeling hoor je welke ingang voor jouw training(en) gebruikt wordt, dat zal meestal op de eerste verdieping bij het Clubhuis zijn (bovenaan de trap). Van daaruit ga je door de gang naar de kleedkamers en dan naar het zwembad voor je training. Na je training kleed je zo vlot mogelijk om en ga je via de Verenigingsingang op de begane grond weer naar buiten.

Let op! Voor toegang tot het zwembad is een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Ook is een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar. We verzoeken jullie vriendelijk, medewerking te verlenen aan de vrijwilligers die hierop toezien. zodat we samen weer veilig kunnen sporten. Dankjewel!

Voor nu gelden de volgende regels (bron: rijksoverheid.nl):

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top