Skip to content

Brainstorm vrijwilligers

Sinds begin december is Daphne Voskuilen bij De Dolfijn werkzaam als stagiair. Tijdens haar afstudeerperiode (tot eind mei 2022) gaat zij ons helpen met het opstellen én in werking stellen van een gedegen plan voor vrijwilligersmanagement. Daarin willen we zorgen dat iedereen die als vrijwilliger bij De Dolfijn aan de slag is of gaat, zich op z’n plek voelt, veilig voelt en het naar de zin heeft. Ook moet duidelijk zijn wat je als vrijwilliger van De Dolfijn mag verwachten en wat wij van jou verwachten.

Daphne: “Graag wil ik samen met jullie en mijn input tot een mooi beleid komen waar jullie lang mee vooruit kunnen! Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar mensen die graag mee willen denken hierover. Dit gaan we doen in de vorm van een brainstormsessie waarbij je samen met mij en een aantal anderen het onderwerp bespreekt en je eigen input en ideeën mee kan nemen.

Je kunt je met het formulier hier onder aanmelden voor één van de brainstormsessies. Een sessie duurt ongeveer een uurtje. Wacht niet te lang, want het aantal beschikbare plekken is beperkt! Fijn dat je mee wilt denken. Aan het einde van de sessie vragen we je ook of je later dit jaar nog een keer wilt meedenken. Dat hoeft niet, maar mag natuurlijk wel.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top