Skip to content

Werkzaamheden ingang

In de week van 12 februari hebben we een aangepaste routing. Een lekkage bovenaan de buitentrap wordt verholpen en de tegels worden definitief vastgelegd. In deze week is de Clubhuisingang op de 1e verdieping bovenaan de trap gesloten! De werkzaamheden zijn afgerond, met ingang van 24 februari 2024 geldt weer de normale routing.

Zwemles

De balie voor zwemles is deze week in de centrale hal van het Sloterparkbad (begane grond), direct na de hoofdingang. Na het aanmelden kan je met je kind via de lange gang naar de kleedkamers en van daar via de trap aan het einde van de gang naar boven voor de tribune.

Kleedkamers

Handigst is om thuis alvast om te kleden en je zwemkleding aan te hebben. Dan ga je naar binnen bij de hoofdingang (rechts onder de trap), linksaf door het poortje en de gang in. Je kunt dan in de wisselcabines even snel je buitenkleding uittrekken en door naar het zwembad waar je traint. Nog helemaal omkleden of je netje ophalen? Loop dan helemaal door naar het einde van de gang, via de trap naar boven en naar de kleedkamer op de 1e verdieping om om te kleden.

Na de training kleed je wel om in de kleedkamer boven. Vanaf daar ga je RECHTSaf en aan het einde de trap af. De hele gang door naar de hoofdingang en daar naar buiten.

Landtraining

Via de hoofdingang (rechts onder de trap) ga je met de wenteltrap naar de TWEEDE verdieping. Daar rechtsaf naar de tribune.

Clubhuis

Via de hoofdingang (rechts onder de trap) ga je met de wenteltrap naar de TWEEDE verdieping. Daar rechtsaf naar de tribune en via de trap langs de tribune kun je naar het Clubhuis. De terugweg gaat hetzelfde, in omgekeerde richting.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top