Skip to content

Onze nieuwe sponsor: De Sportartsen Groep

Sinds afgelopen seizoen werkt De Dolfijn Wedstrijdzwemmen voor de medische ondersteuning van haar zwemmers samen met De Sportartsen Groep. 

Onze sporters worden in het geval van blessures of sportgerelateerde klachten door de experts van De Sportartsen Groep gezien. Zo nodig wordt aanvullende diagnostiek verricht of wordt een sporter verwezen binnen het topsportnetwerk. Er ligt snel een duidelijk behandelplan klaar en sporters kunnen op die manier direct aan de slag met hun herstel. Zo kunnen zij op een gezonde manier hun sport uitoefenen en het maximale uit zichzelf halen.  

Met ingang van komend seizoen zal die samenwerking worden uitgebreid en zal De Sportartsen Groep een van de sponsoren zijn van De Dolfijn Wedstrijdzwemmen. We zijn erg blij dat De Sportartsen Groep wil bijdragen aan het verwezenlijken van onze ambities. Dit stelt ons in staat om te blijven investeren in de veiligheid en gezondheid van onze sporters. 

De Sportartsen Groep is een begrip binnen het Amsterdamse topsportnetwerk en sluit goed aan bij de ambities van De Dolfijn Wedstrijdzwemmen. Wil je meer weten over De Sportartsen groep of kijken wat zijn voor jouw sportieve ambities kunnen betekenen? Ga dan naar hun website: www.desportartsengroep.nl

Back To Top