Skip to content

Succesvolle samenwerking Martinez Chocolade verlengd

Afgelopen maand heeft De Dolfijn Wedstrijdzwemmen haar samenwerking met Martinez Chocolade verlengd met een periode van 3 jaar tot en met 2024. Met de ondersteuning van de meest smaakvolle sponsor van Nederland kan De Dolfijn Wedstrijdzwemmen haar ambities ook de komende jaren blijven waarmaken. 

Tom Lommers (voorzitter zwemcommissie): “We zijn verheugd dat onze samenwerking met Martinez wordt verlengd en zelfs verder wordt uitgebreid. De Martinez Cup is een begrip in de Nederlandse zwemwereld en daarbuiten. De samenwerking maakt het mogelijk om deze wedstrijd en onze afdeling nog meer op de kaart te zetten”.

Martin Stam (eigenaar Martinez Chocolade): “De ambities van de zwemmers van De Dolfijn sluiten goed aan bij de waarden van ons bedrijf. Samen streven we er naar om het beste in elkaar naar boven te halen”. 

Martinez Chocolade is net als De Dolfijn een koploper binnen het eigen vakgebied en bij beide staan begrippen als kwaliteit, vakmanschap en passie hoog in het vaandel. Voor meer informatie over de smaakvolste sponsor van Nederland kijk dan op www.martinezchocolade.nl.  

Back To Top