Skip to content

Club van 50

Afgelopen seizoen(en) heb je wellicht onze vereniging gesteund door middel van een lidmaatschap van de Club van 50 voor De Dolfijn Waterpolo. Wij zijn je voor deze steun dan ook erg dankbaar.

Via dit bericht willen we je vragen of je jouw bijdrage aan de Club van 50 voor De Dolfijn, ook dit seizoen (2021-2022) weer wilt voortzetten. Jouw  naamplaatje pronkt dan een seizoen lang op ons Club van 50 bord in het clubhuis.

Je kunt jouw seizoen-bijdrage van € 50,=  , voor  1 september 2021, overmaken naar het rekeningnummer van De Dolfijn NL47INGB0000595918 onder vermelding van Club van 50 WP en je naam.
Mocht je komend seizoen een andere tekst op je naamplaatje willen, geef dat dan door aan de sponsorcommissie; sponsordolfijnwaterpolo@gmail.com

Door de coronacrisis hebben wij het dit seizoen, net als vele sportverenigingen, zwaar te verduren. Onze eigen inkomsten zijn hard gedaald doordat ook het clubhuis dicht is en evenementen (waaronder onze wedstrijden) voor langere tijd niet konden plaatsvinden.  Wij vragen daarom om jouw lidmaatschap voor de Waterpolo  Club van 50 ook dit seizoen weer wilt en kunt blijven voortzetten. 

En mocht je nog niet bij de Club van 50 aangesloten zijn, maar dit wel graag willen, stuur dan een mail aan sponsordolfijnwaterpolo@gmail.com. Graag leggen we uit wat de mogelijkheden zijn!

Namens al onze leden alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groet, namens de sponsorcommissie en de waterpolocommissie,

Stephan van Lammeren

Sponsorcommissie De Dolfijn Waterpolo

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top