Skip to content
Amacx logo

Amacx

Wat jouw sportdoel ook is, hoe groot of klein. Amacx helpt jou om het maximale uit je sportprestatie te halen. Niet alleen met onze kwalitatieve sportvoeding, maar ook door je te adviseren én stimuleren om je doelen te behalen. Op het moment dat je het nodig hebt, geeft Amacx je het laatste zetje.

Craft logo

Craft

De afdelingen Leszwemmen, Waterpolo, Synchroonzwemmen en Schoonspringen worden ondersteund door kledingsponsor Craft.

In de sportieve en comfortabele kleding van Craft kunnen zowel onze lesgevers en trainers als onze sporters hun topprestaties leveren.

Sportartsen Groep logo

De Sportartsengroep

Veel mensen sporten, zowel op hoog niveau als voor plezier en gezondheid. Soms gaat dit gepaard met blessures. Een snelle en deskundige diagnose en adequate behandeling zijn dan van groot belang. De Sportartsen Groep biedt hoogwaardige sportmedische zorg op maat voor de top- en breedtesporter en iedereen die om gezondheidsredenen moet bewegen.

Familie Stienstra

Familie Stienstra

Familie Stienstra draagt De Dolfijn Waterpolo een warm hart toe.

Fysiokliniek Amsterdam logo

Fysiokliniek Amsterdam

Bij Fysiokliniek Amsterdam staat een enthousiaste groep experts op het gebied van het bewegingsapparaat voor je klaar. De praktijk heeft uitgebreide contacten en een goede samenwerking met veel medisch specialisten in de regio. Je kunt hiervoor terecht op de locatie Sporthallen Zuid of USC Club West, allebei in Amsterdam.

Fysiotherapie Osdorp

Fysiotherapie Gezondheidscentra Osdorp

We kunnen iets voor u betekenen als bewegen niet meer van zelf gaat. Dat laatste kan door verschillende oorzaken zijn zoals pijn, te weinig kracht, benauwdheid. Ons team biedt behandeling en begeleiding op maat, afgestemd op het probleem dat u heeft. We hebben de specialisaties die nodig zijn om u te behandelen en te coachen tot een niveau waarop u weer zonder ons verder kunt.

Kaashuis Tromp

Kaashuis Tromp

Een schat aan overheerlijke specialiteiten, vers van het mes. Of u nu een pondje kaas wilt voor de boterham, of een culinair avondje wilt beleven. Geniet van ons brede assortiment Boeren Kaas, Hollandse Kaas, Buitenlandse Kaas, heerlijke rode en witte wijnen en gerelateerde producten.

Keurix

Keurix

De bouwinspectie app voor uw smartphone of tablet.

LvB projectbegeleiding

LvB

Luc van Beuzekom Civiele dienstverlening.

Makelaar Bert

Makelaar Bert

Zoek je die ene parel met een tuin op het zuiden? Of een studio in je favoriete wijk? Misschien wil je je appartement of grachtenpand wel verkopen. Of alleen laten taxeren. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag. Makelaar Bert is een no-nonsense kantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is.

Martinez logo

Martinez Chocolade

Bij Martinez Chocolade streven wij ernaar om de beste te zijn en te blijven, elke dag weer. Met een combinatie van passie, vakmanschap, de fijnste grondstoffen en de modernste technologieën creëren wij al sinds 1952 de mooiste en meest smaakvolle chocoladeproducten.

06 oeverzicht

Oeverzicht

Restaurant Oeverzicht is dé nieuwe hotspot van Amsterdam.

We zijn gevestigd in een iconisch gebouw (met terras!) aan de Oostoever 1. Je proeft hier heerlijke mediterraanse gerechten, smaakvol gecombineerd met originele cocktails of een heerlijke wijn.

Het grote terras biedt een prachtig uitzicht over het water, maar ook binnen kun je goed genieten van onze smaakvolle gerechten én de mooie ligging.

Bekijk de menukaart op de website.

Al onze gerechten zijn halal.

Photo Company

Photo-Company

Fotograaf voor bedrijfsevenementen en festivals.
Huisfotograaf van De Dolfijn Waterpolo.

Robsport logo

Robsport

YOUR EXPERT IN SWIM GEAR.
Robsport.nl heeft een breed assortiment, voor zowel de recreant als de meer competitieve sporter. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel, wij proberen altijd direct uw vragen te beantwoorden, u te helpen met mogelijke problemen en een snelle en fijne service te bieden.

Speedo logo

Speedo

Als wereldleider in zwemkleding wil Speedo mensen aanzetten tot zwemmen. Speedo is gepassioneerd door het leven in en rond het water. Daarom creëren we revolutionaire nieuwe technologieën, ontwerpen en innovaties en ondersteunen we elke zwemmer, van beginner tot aan wedstrijdzwemmers op het hoogste niveau.

Sponsorkliks

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren één van de afdelingen van De Dolfijn, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Dolfijn ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Je kunt in diverse categorieën bij webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de gekozen afdeling van De Dolfijn. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je ook GRATIS sponsoren? Klik hieronder op het logo van de afdeling die jij een warm hart toedraagt vandaag.

Back To Top