skip to Main Content
DNG

De Nieuwe Gevers

De Nieuwe Gevers is een groeiende beweging van sympathieke denkers, makers & doeners met een nieuwe mindset: skills geven aan het goede. De Nieuwe Gevers is een groeiende beweging van sympathieke denkers, makers & doeners met een nieuwe mindset: skills geven aan het goede. 

De Dolfijn werkt regelmatig samen met De Nieuwe Gevers, bijvoorbeeld voor adviezen rondom de nieuwe website (platform, user experience, Google Analytics, teksten) en vormgeving.

Familie Stienstra

Familie Stienstra

Familie Stienstra draagt De Dolfijn Waterpolo een warm hart toe.

Fysiotherapie Osdorp

Fysiotherapie Gezondheidscentra Osdorp

We kunnen iets voor u betekenen als bewegen niet meer van zelf gaat. Dat laatste kan door verschillende oorzaken zijn zoals pijn, te weinig kracht, benauwdheid. Ons team biedt behandeling en begeleiding op maat, afgestemd op het probleem dat u heeft. We hebben de specialisaties die nodig zijn om u te behandelen en te coachen tot een niveau waarop u weer zonder ons verder kunt.

Kaashuis Tromp

Kaashuis Tromp

Een schat aan overheerlijke specialiteiten, vers van het mes. Of u nu een pondje kaas wilt voor de boterham, of een culinair avondje wilt beleven. Geniet van ons brede assortiment Boeren Kaas, Hollandse Kaas, Buitenlandse Kaas, heerlijke rode en witte wijnen en gerelateerde producten.

Keurix

Keurix

De bouwinspectie app voor uw smartphone of tablet.

LvB projectbegeleiding

LvB

Luc van Beuzekom Civiele dienstverlening.

Makelaar Bert

Makelaar Bert

Zoek je die ene parel met een tuin op het zuiden? Of een studio in je favoriete wijk? Misschien wil je je appartement of grachtenpand wel verkopen. Of alleen laten taxeren. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag. Makelaar Bert is een no-nonsense kantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is.

06 oeverzicht

Oeverzicht

Restaurant Oeverzicht is dé nieuwe hotspot van Amsterdam.

We zijn gevestigd in een iconisch gebouw (met terras!) aan de Oostoever 1. Je proeft hier heerlijke mediterraanse gerechten, smaakvol gecombineerd met originele cocktails of een heerlijke wijn.

Het grote terras biedt een prachtig uitzicht over het water, maar ook binnen kun je goed genieten van onze smaakvolle gerechten én de mooie ligging.

Bekijk de menukaart op de website.

Al onze gerechten zijn halal.

Photo Company

Photo-Company

Fotograaf voor bedrijfsevenementen en festivals.
Huisfotograaf van De Dolfijn Waterpolo.

Sponsorkliks

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren één van de afdelingen van De Dolfijn, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Dolfijn ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Je kunt in diverse categorieën bij webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de gekozen afdeling van De Dolfijn. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je ook GRATIS sponsoren? Klik hieronder op het logo van de afdeling die jij een warm hart toedraagt vandaag.

Back To Top