Submit to FacebookSubmit to Twitter

Afgelopen weekend heeft de Synchrobeat (NK voor Age I en II)  en het NK Combinaties plaatsgevonden in Eindhoven.

Het was weer een groot succes voor de synchroonzwemsters van De Dolfijn! 

Bij de Age I mochten Aya en Marloes hun solo zwemmen. Marloes behaalde daarbij de eerste plaats in de techniekwedstrijd 🥇 en de tweede plaats met haar uitvoering🥈! Samen met Mare van ACZ wist ze met een ruime voorsprong de gouden medaille op het onderdeel duet te halen🥇!

Bij de AGEII wisten Amanda en Isis een persoonlijk record te halen met hun techniek en zwommen Luna en Marleen zich de finale in voor hun duet! 

Bij Het NK Combinaties wisten Aafke, Anne, Charissa, Claire, Darya, Dilara, Elianne, Iris, Jisca, Karin, Liza, Natalia de zilveren medaille in de wacht te slepen met de te gekke TV tunes Combo. Goed gedaan meiden 🥈!

Dit alles kon natuurlijk niet zonder de de steun van de trainsters: Iris, Jisca, Shanita, Margot, Anka en Fleur. Echt geweldig 👌🏆!

Op you tube zijn de uitvoeringen te bewonderen en we hebben zelfs het Jeugdjournaal gehaald! Marloes, onze winnares van de zilveren medaille, is daarbij geinterviewd. Superleuk en zeer verdiend! http://jeugdjournaal.nl/artikel/2177718-dit-zijn-de-beste-synchroonzwemmers-van-nederland.html?ext=html

IMG 1258 dd06d                     IMG 1131 1c535

IMG 1128 a892a IMG 1259 f4e26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Cesenatico, Italië - Amsterdam

Een aantal synchroonzwemsters deed afgelopen week mee aan de 'Trofeo around Sincro' in Cesenatico, Italië. De vereniging was er op uitnodiging van José de Bruijn, een Nederlandse die 42 jaar geleden naar Italië verhuisde. Volgens José namen er 25 clubs en 450 synchroonzwemsters aan de wedstrijd deel.
De Dolfijn behaalde er driemaal goud, eenmaal zilver en eenmaal brons. Gefeliciteerd meiden!

Meer lezen? Klik hier: 

http://m.dichtbij.nl/amsterdam/artikel/4284005/de-dolfijn-wint-3x-goud-1x-zilver-1x-brons-in-italie?page=0&listLocationIds=80&index=0

 

IMG 1239 05623

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Op het NK Synchroonzwemmen is het de zwemsters van De Dolfijn weer gelukt om te vlammen! Liza Foppen werd met haar prachtige solo uitvoering Nederlands kampioen. En daar bleef het niet bij. Het duet won een zeer verdiende bronzen medaile en de ploeg behaalde met hun geweldige dans zilver!

Super gedaan meiden! We zijn trots op jullie! 

NK 2017 ploegNK 2017 allemaal 2

Meer hierover onder andere op dichtbij.nl : http://www.dichtbij.nl/amsterdam-west/regionaal-nieuws/artikel/4279569/goud-zilver-en-brons-voor-de-dolfijn-op-nk-synchroonzwemmen.aspx

En NH nieuws:  http://www.nhnieuws.nl/nieuws/199589/Synchroomzwemmers%20De%20Dolfijn%20zeer%20succesvol%20bij%20NK

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Top synchroonzwemster Margot de Graaf zal voor Nederland uitkomen op het Europees Kampioenschap in Londen van 9 t/m 15 mei.

Margot zal deelnemen aan de solo technische en vrije uitvoering. Klik voor het volledige programma van Margot op deze link: 

http://www.knzb.nl/actueel/agenda/agendaitem/1000033354/ek_synchroonzwemmen/

 

MARGOT, HEEL VEEL SUCCES!