Submit to FacebookSubmit to Twitter

F6E62922 F7F2 4A20 9696 D68EED45CC2E f220e

0DF1D0F1 4815 4F15 99A3 3F46665E2651 70a66

Op het Nederlands Kampioenschap Synchroonzwemmen voor Junioren in Zwolle, hebben onze zwemsters de bronzen medaille binnen weten te halen met hun geweldige SPACE nummer! Ook de duetten van Charissa & Claire en Benthe & Merit waren fantastisch om naar te kijken!

Super gezwommen Souraya, Merit, Marit, Dilara, Claire, Charissa en Benthe! En super bedankt trainers voor de begeleiding!

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Afgelopen weekend heeft de Synchrobeat (NK voor Age I en II)  en het NK Combinaties plaatsgevonden in Eindhoven.

Het was weer een groot succes voor de synchroonzwemsters van De Dolfijn! 

Bij de Age I mochten Aya en Marloes hun solo zwemmen. Marloes behaalde daarbij de eerste plaats in de techniekwedstrijd 🥇 en de tweede plaats met haar uitvoering🥈! Samen met Mare van ACZ wist ze met een ruime voorsprong de gouden medaille op het onderdeel duet te halen🥇!

Bij de AGEII wisten Amanda en Isis een persoonlijk record te halen met hun techniek en zwommen Luna en Marleen zich de finale in voor hun duet! 

Bij Het NK Combinaties wisten Aafke, Anne, Charissa, Claire, Darya, Dilara, Elianne, Iris, Jisca, Karin, Liza, Natalia de zilveren medaille in de wacht te slepen met de te gekke TV tunes Combo. Goed gedaan meiden 🥈!

Dit alles kon natuurlijk niet zonder de de steun van de trainsters: Iris, Jisca, Shanita, Margot, Anka en Fleur. Echt geweldig 👌🏆!

Op you tube zijn de uitvoeringen te bewonderen en we hebben zelfs het Jeugdjournaal gehaald! Marloes, onze winnares van de zilveren medaille, is daarbij geinterviewd. Superleuk en zeer verdiend! http://jeugdjournaal.nl/artikel/2177718-dit-zijn-de-beste-synchroonzwemmers-van-nederland.html?ext=html

IMG 1258 dd06d                     IMG 1131 1c535

IMG 1128 a892a IMG 1259 f4e26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Top synchroonzwemster Margot de Graaf zal voor Nederland uitkomen op het Europees Kampioenschap in Londen van 9 t/m 15 mei.

Margot zal deelnemen aan de solo technische en vrije uitvoering. Klik voor het volledige programma van Margot op deze link: 

http://www.knzb.nl/actueel/agenda/agendaitem/1000033354/ek_synchroonzwemmen/

 

MARGOT, HEEL VEEL SUCCES!

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Binnen een maand lukte het de afdeling synchroonzwemmen in totaal 6x goud, 5x zilver, 2x brons, een nominatie sportteam van het jaar en een titel vrijwilligster van het jaar op haar naam te zetten! En dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Lees er alles over op Dichtbij.nl ;-)

http://www.dichtbij.nl/amsterdam-west/sport/artikel/4223614/topmaand-voor-de-dolfijn.aspx

Foto Remko Duppen

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Op zaterdag 9 januari 2016 werd in zwembad de Veur in Zoetermeer de landelijke 'Interregio uitvoeringenwedstrijd synchroonzwemmen voor senioren' gehouden. Zowel bij de technische uitvoeringen voor ploegen als bij de technische solo-uitvoeringen kwamen onze zwemsters als winnaar uit de bus. De Interregio is een soort generale repetitie voor het NK synchroonzwemmen, dat op 30 en 31 januari in Zwolle zal plaatsvinden.

Bij de technische routines voor ploegen kwamen de synchroonzwemsters van De Dolfijn op een eerste plaats met 70,5168 punten en mochten zij op het erepodium een gouden medaille in ontvangst nemen.

Ook bij de technische solo-uitvoeringen stond een zwemster van De Dolfijn op het hoogste podium. Liza Foppen zwom zich, met ruim 10 punten verschil op de nummer twee, naar een eerste plaats met 71,5353 punten.

Supergoed gedaan dames! Op naar de volgende uitdaging; het NK!

Interregio team tech foto door Fleur