skip to Main Content

Competitie Deel 1 – Den Haag

Zwemmers die in aanmerking (kunnen) komen om mee te zwemmen hebben een uitnodiging per email gekregen. Inzwemmen:13.30h Start wedstrijd: 14.00h Wie mee wil reizen met de bus naar de wedstrijd kan zich tot zondag 25 september inschrijven via de link in de uitnodiging.

Interregio Senioren techniek

Zwembad De Kuil Sportlaan 1a, Bodegraven

De interregio techniekwedstrijd synchroonzwemmen voor senioren is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 8 oktober 2022 in Regio West.

Thuisspeeldag Waterpolo

De Dolfijn Sloterparkbad President Allendelaan 3, Amsterdam

Thuisspeeldag Waterpolo De volgende teams spelen een wedstrijd: Mokum (SG) CG1Mokum (SG) Da3Mokum (SG) Da2 Check Sportlink voor de definitieve speelschema's en tijden of check de tab "Programma" hier op de website.

Thuisspeeldag Waterpolo

De Dolfijn Sloterparkbad President Allendelaan 3, Amsterdam

Thuisspeeldag Waterpolo De volgende teams spelen een wedstrijd: Mokum (SG) H5Mokum (SG) H6Mokum (SG) H4Mokum (SG) H3Mokum (SG) H2Mokum (SG) H1 Check Sportlink voor de definitieve speelschema's en tijden of check de tab "Programma" hier op de website.

Interregio Junioren techniek

Zwembad Amerena De Velduil 2, Amersfoort

De interregio techniekwedstrijd synchroonzwemmen voor junioren is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 22 oktober 2022.

1e Miniregio Techniek – Aanloop

Zwembad Hoornse Vaart Hertog Aalbrechtweg 4, Alkmaar

De Miniregio is een competitie voor beginnende synchroonzwemmers bestaande uit twee keer techniek en minstens één uitvoeringenwedstrijd.

Limieten Age 1, Age 2, Junioren, Senioren

Sloterparkbad Amsterdam President Allendelaan 3, Amsterdam

Deze limietwedstrijd synchroonzwemmen voor Age 1, Age 2, junioren en senioren vindt plaats op 5 november 2022 in Amsterdam.

€5,

Interregio Age 2 techniek

Zwembad Tijenraan Zwolsestraat 65, Raalte

De interregio techniekwedstrijd synchroonzwemmen voor Age 2 is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 12 november 2022 in Regio Oost.

€5,

Diplomazwemmen – Aanloop

Sport- en Evenementencomplex Merwestein Merweplein 1, Nieuwegein

Op 19 november 2022 is er voor de aanloopdiploma's synchroonzwemmen de mogelijkheid voor diplomazwemmen in Nieuwegein.

€5,

Interregio Age 1 techniek

Zwembad de Geusselt Discusworp 4, Maastricht

De interregio techniekwedstrijd synchroonzwemmen voor Age 1 is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 10 december 2022 in Regio Zuid.

€5

Interregio Senioren uitvoeringen

Sloterparkbad Amsterdam President Allendelaan 3, Amsterdam

De interregio uitvoeringenwedstrijd synchroonzwemmen voor senioren is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 7 januari 2023 in Regio MidWest.

Back To Top