skip to Main Content

Interregio Age 1 techniek

Zwembad de Geusselt Discusworp 4, Maastricht

De interregio techniekwedstrijd synchroonzwemmen voor Age 1 is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 10 december 2022 in Regio Zuid.

€5

Thuisspeeldag Waterpolo

De Dolfijn Sloterparkbad President Allendelaan 3, Amsterdam

Thuisspeeldag Waterpolo De volgende teams spelen een wedstrijd: Gemengd-D <13Gemengd-C <15HerenDames Check Sportlink voor de definitieve speelschema's en tijden of check de tab "Programma" hier op de website.

Thuisspeeldag Waterpolo

De Dolfijn Sloterparkbad President Allendelaan 3, Amsterdam

Thuisspeeldag Waterpolo De volgende teams spelen een wedstrijd: Gemengd-D <13Jongens-B <17HerenHerenHeren Reserve (Bond) Check Sportlink voor de definitieve speelschema's en tijden of check de tab "Programma" hier op de website.

1/8 finale ManMeer!-Cup

3e speelronde van de bekercompetitie, ManMeer!-Cup ManMeer!-Cup Loting 1/8 finale (ronde 3) Zaterdag 7 januari 2023Mokum (SG) 1 - Z&PC De Gouwe 1

Interregio Senioren uitvoeringen

Sloterparkbad Amsterdam President Allendelaan 3, Amsterdam

De interregio uitvoeringenwedstrijd synchroonzwemmen voor senioren is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 7 januari 2023 in Regio MidWest.

Limieten Age 1, Age 2, Junioren, Senioren

Sloterparkbad Amsterdam President Allendelaan 3, Amsterdam

Deze limietwedstrijd synchroonzwemmen voor Age 1, Age 2, junioren en senioren vindt plaats op 4 februari 2023 in Amsterdam.

€5,

2e Miniregio Techniek – Aanloop

Sport- en Evenementencomplex Merwestein Merweplein 1, Nieuwegein

De Miniregio is een competitie voor beginnende synchroonzwemmers bestaande uit twee keer techniek en minstens één uitvoeringenwedstrijd.

Diplomazwemmen – Aanloop

Sloterparkbad Amsterdam President Allendelaan 3, Amsterdam

Op 18 februari 2023 is er voor de aanloopdiploma's synchroonzwemmen de mogelijkheid voor diplomazwemmen in Noord-Holland.

€5,

Interregio Junioren uitvoeringen

Zwembad Tijenraan Zwolsestraat 65, Raalte

De interregio uitvoeringenwedstrijd synchroonzwemmen voor junioren is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 4 maart 2023 in Regio Oost.

Back To Top