SCHRIJF JE NU IN - zondag 10 juli 2022 - 16:00-21:00 uur - 115 jaar De Dolfijn FUN festival
skip to Main Content

Thuisspeeldag De Dolfijn Waterpolo

De Dolfijn Sloterparkbad President Allendelaan 3, Amsterdam

Thuisspeeldag van De Dolfijn Waterpolo. De volgende teams spelen een wedstrijd: De Dolfijn EG1 (Gemengd-E <11) - De Ham EG2 (Gemengd-E <11)De Dolfijn De Dolfijn/Het Y BCM1 (Meisjes-B <17) - Domstad (SG) Domstad (SG) BCM2 (Meisjes-B <17)De Dolfijn De Dolfijn Da2/De Waterwolf Da1 (Dames) - Zwemvereniging Utrecht Da3 (Dames)De Dolfijn H3 (Heren) - ZV Haerlem…

Interregio Age 2 uitvoeringen

Sportstad Heerenveen Abe Lenstra Boulevard 23Q, Heerenveen

De interregio uitvoeringenwedstrijd synchroonzwemmen voor Age 2 is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 30 april 2022.

Interregio Age 1 uitvoeringen

Zwembad Tijenraan Zwolsestraat 65, Raalte

De interregio uitvoeringenwedstrijd synchroonzwemmen voor Age 1 is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 14 mei 2022.

Onderhoud trappen

Sloterparkbad Amsterdam President Allendelaan 3, Amsterdam

Op vrijdag 27 mei vindt verder onderhoud plaats aan de trappen van de tribunes naar de perrons. Deze trappen zijn op die dagen afgezet en dus niet bruikbaar.

Interregio Combinatie

Zwembad Hoornse Vaart Hertog Aalbrechtweg 4, Alkmaar

De interregio uitvoeringenwedstrijd combinatie is onderdeel van de Interregio competitie en vindt plaats op 28 mei 2022 in De Hoornse Vaart in Alkmaar.

Thuisspeeldag De Dolfijn Waterpolo

De Dolfijn Sloterparkbad President Allendelaan 3, Amsterdam

Thuisspeeldag van De Dolfijn Waterpolo. De volgende teams spelen een wedstrijd: Oefenwedstrijd De Dolfijn C- DAW CDe Dolfijn H1 (Heren (Bond)) - Watervlo H1 (Heren (Bond))

Miniregio Uitvoeringen – Aanloop

Sloterparkbad Amsterdam President Allendelaan 3, Amsterdam

De Miniregio is een competitie voor beginnende synchroonzwemmers bestaande uit twee keer techniek en minstens één uitvoeringenwedstrijd.

Synchro Beat

De Synchro Beat is het Nederlands Kampioenschap Synchroonzwemmen voor de jongste wedstrijdleeftijden: Age 2 en Age 1.

Galgenveld Internationaal Waterpolo toernooi

Openluchtzwembad 't Galgenveld Lebbenbruggedijk 40, Borculo

Waterpolotoernooi voor senioren. Al meer dan 75 jaar komen veel ploegen met plezier terug naar de 'Achterhoek' om in ons fraaie natuurbad 't Galgenveld (net even buiten Borculo) op 4 speelvelden met ongeveer 100 ploegen uit binnen en buitenland om de eer strijden. De Dolfijn waterpolo is er ook weer bij, met 1 dames- en…

De Stiennen Flier Cup Waterpolo toernooi

Zwembad De Dobbe Elsweg 4, Noordwolde

De Stiennen Flier Cup komt eraan! Het grootste en mooiste jeugd waterpolo toernooi van West=Europa voor onder de 11,13 en 15 jaarMet meer dan 50 deelnemende teams, meer dan 150 wedstrijden en meer dan 800 deelnemers, maar vooral ontzettend gezellig. De Dolfijn jeugdteams zijn er weer bij!

Limieten Age 1, Age 2, Junioren, Senioren

Sloterparkbad Amsterdam President Allendelaan 3, Amsterdam

Deze limietwedstrijd synchroonzwemmen voor Age 1, Age 2, junioren en senioren vindt plaats op 25 juni 2022 in het Sloterparkbad in Amsterdam.

€5,
Back To Top