Skip to content
Laden Wedstrijden en evenementen

« Alle Wedstrijden en evenementen

  • Dit wedstrijd/evenement is voorbij.

Onderhoudswerkzaamheden tribune

9 augustus 2021 29 augustus 2021

Vanaf half augustus wordt het plafond boven de tribune van het wedstrijdbad vernieuwd. Hierdoor is deze tribune tijdelijk niet toegankelijk.

20 augustus: Een update voor de tribune werkzaamheden

De werkzaamheden aan het plafond zijn klaar. De steiger staat nog op de tribune, daar de schilder in week 34 (week van 23 augustus) gaat komen. Hiervoor zullen we minimaal de tribune hoeven af te zetten. Uw gasten kunnen weer op de tribune plaats nemen.


13 augustus: Een update voor de tribune werkzaamheden

Vanaf maandag 16-8 is het eerste deel beschikbaar om naar de zwemlessen/trainingen te kijken. Het andere deel is afgezet en wij vragen u hier goed op te letten, dat ouders/begeleiders toch niet doorlopen naar het afgezette deel. Naar alle waarschijnlijkheid worden de werkzaamheden in de week van 23-8 al afgerond en kan de tribune geheel open. Wij zullen u hiervan op de hoogte stellen.

Helaas zijn er nu wel 2 x25 meter banen afgesloten, tijdens de werkzaamheden (7:00-16:00 uur). Het net is niet voldoende om de oude plafond platen tegen te houden, mochten ze afbreken. Na de werkzaamheden zijn de 8 banen wel beschikbaar.


Geachte gebruiker van het Sloterparkbad

Deze week zijn er werkzaamheden aan de tribune van het wedstrijdbad begonnen. De plafonds worden vervangen en er zijn schilder werkzaamheden. Op de tribune staat een steiger die is afgedoekt, zodat er geen rommel op de zwemvloer terecht kan komen. Hierdoor is wel de tribune geheel of deels niet begaanbaar.

De planning ziet er als volgt uit:

  • Maandag 9 t/m zondag 15 augustus 2021: 1e deel wordt vervangen, tribune van het wedstrijdbad en de springkuil zijn afgesloten
  • Maandag 16 t/m zondag 22 augustus 2021: Middendeel wordt vervangen, tribune van de springkuil is bereikbaar en alleen het 1e deel van de tribune van het wedstrijdbad is bereikbaar
  • Maandag 23-8 t/m zondag 29 augustus 2021: 3e deel wordt vervangen, tribune van de springkuil is bereikbaar en alleen het  1e en middendeel van de tribune van het wedstrijdbad is bereikbaar

De meeste van de zwemscholen en verenigingen starten dan weer, erg belangrijk dat u dit communiceert aan uw zwemouders/begeleiders. Indien u de routing via de tribune had georganiseerd, dan moet dit worden aangepast via de hoofdingang/verenigingsingang/ oude ingang receptie en via kleedruimte begane grond of 1e verdieping. Dit kan niet via de tribune.

De planning kan nog worden aangepast, dit zullen wij met u delen als dit zo is.

Sloterparkbad Amsterdam

President Allendelaan 3
Amsterdam, 1064 GW Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top