Skip to content
Laden Wedstrijden en evenementen

« Alle Wedstrijden en evenementen

  • Dit wedstrijd/evenement is voorbij.

Speedo Fast Water Meet (Update)

1 juli 2023 2 juli 2023

Wat een fantastische wedstrijd was het weer. Er zijn mooie tijden gezwommen inclusief aanscherpingen van nationale records en zwemkroniek bokalen voor Thom de Boer en Valerie van Rhoon. Als kers(en) op de taart zijn de nationale records aangescherpt van 5x50m vrije slag estafette voor de dames en 10x100m vrije slag estafette voor de mannen. Complimenten aan de dames en heren van De Dolfijn!

Nieuwsgierig naar de beelden van dit geweldige evenement? Die zijn hier te vinden.

——————————————————————————————————–

Op 1 en 2 juli 2023 organiseert De Dolfijn de negende editie van de Speedo Fast Water Meet. De wedstrijd is aangewezen als kwalificatiemoment voor de EK korte baan 2023 in Otopeni, Boekarest.

Er zal opnieuw gestreden worden om de Zwemkroniek.com wisselbeker. De snelste acht finalisten van de 50 meter vrije slag, zullen in twee 25 meter races strijden en bepalen wie de koning(in) is van de kortste afstand. Dit garandeert spektakel! Voor de winnaar stelt Zwemkroniek.com € 50,00 beschikbaar.

In de series (ochtend) en de finales (middag) wordt een ‘sprint ́-programma gezwommen. Tussen deze twee sessies wordt een sessie georganiseerd waarbij de resterende kwalificatie- afstanden gezwommen worden. Hiervoor zijn een beperkt aantal series beschikbaar.

De inschrijflijst is hier te vinden. Uitslagen zullen terug te vinden zijn op de livetiming-pagina.

Locatie:

Zwembad: Sloterparkbad President Allendelaan 3 1064 GW Amsterdam

Back To Top