Skip to content
Laden Wedstrijden en evenementen

« Alle Wedstrijden en evenementen

  • Dit wedstrijd/evenement is voorbij.

Speedo Challenge

20 maart 2022 @ 10:15 16:45

De Dolfijn organiseert op 20 maart 2022 voor junioren, jeugd en senioren: SPEEDO CHALLENGE.

De SPEEDO CHALLENGE is een wedstrijd voor iedereen: de winnaar van elke serie ontvangt een attentie. Voor de snelste zwemmer op Rudolph punten per leeftijdscategorie is er een prijs, beschikbaar gesteld door Speedo Nederland.

We hebben een enorme inschrijving ontvangen, waardoor we meer dan twee uur wedstrijdtijd hebben moeten schrappen. We hebben deze limitering als volgt toegepast:

  • De inschrijflijst is gemaakt op basis van Rudolph punten
  • Zwemmers zonder Rudolph punten zijn op reserve gezet

Indien een afmelding binnenkomt uit een bepaalde leeftijdscategorie, dan wordt een reserve uit die categorie toegevoegd. Indien die niet voorhanden is, dan wordt een zwemmer uit de volgende leeftijdscategorie gekozen. 

We sturen bijgaand de inschrijflijst, deze is ook te raadplegen op livetiming: https://www.zwemkroniek.com/upload/livetiming/dolfijn/speedochallenge2022/

We hebben nu nog geen rekening gehouden met volledige series. Zondagavond zullen we een nieuwe berekening maken van de beschikbare wedstrijdtijd en dan ook zo veel mogelijk de series aanvullen.

Afmeldingen of wijzigingen kunnen tot dinsdag 15 maart 2022 18:00 uur kosteloos worden meegenomen in het programmablad. Hierna is afmelden mogelijk tot 20 maart 2022 bij aanvang van de juryvergadering (10:15 uur). De afmelding wordt als afgemeld op het PV vermeld. Hierbij is wel startgeld verschuldigd. Afmeldingen die na aanvang van de juryvergadering worden ontvangen worden als NG verwerkt.

We zijn verheugd dat we wel publiek in het zwembad kunnen ontvangen. Wel vragen we iedereen (zwemmers, juryleden, vrijwilligers en publiek) om vooraf aan de wedstrijd een gezondheidscheck en een zelftest af te nemen. Bij twijfels over je gezondheid vragen je we vriendelijk om niet te komen om de de rest van de aanwezigen niet te besmetten.

Meer over het evenement is te vinden in de volgende informatiebrief.

€3,50

Sloterparkbad Amsterdam

President Allendelaan 3
Amsterdam, 1064 GW Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top