Skip to content
Laden Wedstrijden en evenementen

« Alle Wedstrijden en evenementen

  • Dit wedstrijd/evenement is voorbij.

Speedo Challenge

12 maart 2023 Gehele dag

We zijn verheugd dat we de Speedo Challenge 2023 weer mogen organiseren. We kijken er dan ook erg naar uit om alle deelnemers te zien strijden voor een mooie Speedo-prijs in het Sloterparkbad in Amsterdam.

Er zijn zeer veel inschrijvingen binnen gekomen. De aantallen waren zo groot dat we ver buiten de gestelde tijdsduur zouden komen, daarom hebben we helaas een groot aantal inschrijvingen als reserve moeten plaatsen.

Plaatsing van deelnemers heeft allereerst plaatsgevonden op basis van de snelste inschrijftijden. Vervolgens is er gesneden in de langdurige series, waarmee we het meeste tijd winnen. Hiermee bieden we uiteindelijk de meeste zwemmers een kans om te zwemmen.

We hopen op ieders begrip voor de gemaakte keuzes.

De startlijsten zijn hier te vinden. Tijdens de wedstrijddag zullen de uitslagen te vinden op de livetiming-pagina.

Entree voor het publiek zal 3 Euro per persoon bedragen (cash of PIN). Er zullen geen programma’s worden verkocht.

Tijdens de wedstrijd is het clubhuis open voor koffie, thee, een ander drankje of een lekkere versnapering.

De parkeerplaats bij het Sloterparkbad in Amsterdam is voor een beperkt aantal bezoekers toegankelijk. In verband met drukte raden we iedereen aan om zo veel mogelijk gezamenlijk te reizen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Alternatief kan er (gratis) geparkeerd worden bij de Hogeschool van Amsterdam te Dokter Meurerlaan 8 1067 SM, Amsterdam. Vanaf hier is het 10min lopen naar het zwembad.

Sloterparkbad Amsterdam

President Allendelaan 3
Amsterdam, 1064 GW Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back To Top