Skip to content
Laden Wedstrijden en evenementen

« Alle Wedstrijden en evenementen

  • Dit wedstrijd/evenement is voorbij.

MARTINEZ CHOCOLADE CUP

29 oktober 2022 30 oktober 2022

We hebben een geweldig weekend achter de rug met mooie wedstrijden. Hartelijk dank aan alle deelnemers en het publiek dat is gekomen om de zwemmers aan te moedigen en de vele vrijwilligers die geholpen hebben om dit evenement tot een succes te maken.

Klik hier voor een foto-rapportage.

Tot volgend jaar!


Op 28 en 29 October organiseren we weer de lekkerste wedstrijd van Nederland in ons eigen sloterparkbad!

We hebben alle inschrijvingen voor de Martinez Chocolade Cup 2022 verwerkt. Hieruit kunnen we concluderen dat we weer een grote inschrijving hebben ontvangen. Om binnen het schema uit te komen, hebben we op alle programmanummers zwemmers op reserve moeten zetten.

De actuele inschrijflijsten staan online op livetiming.

Bij afmeldingen worden de lege plekken opgevuld door reservezwemmers. Ook zwemmers die reserve staan, dienen afgemeld te worden. Na de afmeldtermijn (zie volgende alinea) worden de dan overgebleven reservezwemmers verwijderd.

Afmeldingen worden tot woensdag 26 oktober 2022 18:00 uur meegenomen in het programmablad. Afmeldingen daarna zijn mogelijk tot zaterdag 29 oktober 2022 om 11:15 uur (aanvang juryvergadering) en zullen als afgemeld (AFGEM) op het PV worden vermeld; startgeld is hierbij wel verschuldigd.

Het is niet voor iedereen weggelegd om met één van de chocoladeprijzen naar huis te gaan. Gelukkig mogen wij de chocolade van Martinez Chocolade ook verkopen. In het onderstaande overzicht ziet u de Martinez-producten die te koop zullen zijn in ons clubhuis.

  • 250gr Martinez bonbons € 5,50
  • 500gr Martinez bonbons € 10,- 
  • Letter S Martinez Chocolade letter – Melk € 6,-
  • Letter S Martinez Chocolade letter – Puur € 6,-
  • Letter S Martinez Chocolade letter – Wit € 6,-
  • Letter S Martinez Chocolade letter – Praline € 6,-

Details van de wedstrijd zijn te vinden in de bepalingen die hier te downloaden zijn (the English regulations can be downloaded here)

Back To Top