Submit to FacebookSubmit to Twitter

pictogram wedstrijdzwemmen klein

Het afgelopen weekend hebben wij enorm genoten van een wedstrijd met mooie prestaties en veel PR’s! 
Alle uitslagen zijn terug te vinden op onze livetiming pagina.

Noteer alvast onze events voor het komende seizoen:
TEAM SpeedoNL Event            29 oktober 2017
Martinez Cup 25/26 november 2017
Speedo Challenge 4 maart 2018
Speedo Fast Water Meet 30 juni/1 juli 2018


                                 Wij wensen iedereen een fijne zomer en hopen elkaar volgend seizoen weer in het Sloterparkbad te
                                 zien!

Submit to FacebookSubmit to Twitter

pictogram wedstrijdzwemmen klein

pictogram wedstrijdzwemmen kleinVan donderdag 26 tot en met zondag 29 januari wordt in het Pieter van den Hoogenband stadion in Eindhoven het NJJK korte baan 2017 gehouden. Hoewel wij dit natuurlijk liever in ons thuisbad gezwommen hadden gingen de zwemmers op donderdag tot op het bot gemotiveerd van start op dit voor de jonge zwemmers zo belangrijk toernooi.

Voor De Dolfijn ging het toernooi pas echt van start met de 400m vrije slag van Tessa Takken. Zij zwom 4:53.62 op een paar honderdsten na haar inschrijftijd en werd daarmee 12de. Amy de Sain startte in de snelste serie, wat een spannende race. Na 350m nam ze de leiding, maar tot ieders schrik keerde ze niet, maar tikte ze aan. Dan moet je je toch even herpakken om die laatste meters toch te zwemmen en toont het karakter dat je dan toch nog een vijfde tijd neer zet.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

pictogram wedstrijdzwemmen kleinDag 1 vrijdag 4 november 2016.

De gemengde 4*50 vrij (Tamara, Milou, Tom en Ruben) plaatst zich als 4e voor de finale, waarin het 4T-team (Thom, Tom, Tamara G, Tamara V) nipt tekort komt voor goud. De eerste (zeven) zilveren medailles zijn binnen! Op de 400 wissel wint Serena de voorronde, in de finale wordt ze derde.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

pictogram wedstrijdzwemmen kleinDag 2 zaterdag 5 november 2016
Ook hier weer eerst een korte gemengde estafette: 4*50 wissel. Mirthe, Ties, Chantal en Tom worden 2e. In de finale zorgen Tamara V, Timon, Kinge en Thom voor de gouden medailles. Jorgos en Bart zwommen onder de 4 minuten op de 400 vrij en dat was voldoende voor een finaleplaats. Timos was gedeeld 17e en dat betekende een swim-off voor de reserveplaats.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

pictogram wedstrijdzwemmen kleinDag 3 zondag 6 november 2016.
Esmee, Robin, Serena mochten twee keer de 400 vrij. Milou (4.31.02!), Jill, Tamara en Noa waren na 1 keer klaar. Esmee was in de finale de snelste Nederlandse en dus was er weer goud. Thom en Tom naar de finale 100 vrij, Mathys naar de B-finale.