Submit to FacebookSubmit to Twitter

H1 a759b

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Onze vereniging
De Dolfijn is met vele verschillende disciplines een van de grootste zwemverenigingen van Nederland. Veel van de disciplines acteren op nationaal niveau.

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Erik 98d9aEven voorstellen: Onze nieuwe trainer/coach van de herenselectie van De Dolfijn Waterpolo

"Mijn naam is Erik van den Brom en ik ben de nieuwe trainer/coach van de herenselectie van De Dolfijn, dit doe ik samen met Femke Tamminga (dames1) Mijn eerste ervaringen bij De Dolfijn zijn erg positief; er wordt enthousiast en hard gewerkt door de mannen.

Nadat mijn ouders verhuisden vanuit het Overtoomse Veld naar de Zaanstreek ben ik op 9-jarige leeftijd begonnen met waterp...olo bij De Ham. Even later speelde ik bij Jong Oranje en uiteindelijk heb ik 10 jaar in de Hoofdklasse gespeeld. Nadat ik daarme stopte deed ik een paar jaar helemaal niets met waterpolo totdat ik werd gevraagd als trainer/coach bij De Ham en het weer begon te kriebelen. Toen heb ik zowel de dames als heren begeleid in vooral de Eredivisie en heb ik o.a. 2x de Manmeercup 1 gewonnen. De afgelopen jaren begeleidde ik het E-team van mijn 11-jarige zoon Edu. Ook ben ik bestuurlijk/organisatorisch actief binnen het waterpolo als voorzitter van de Regionale Waterpoloschool Noord-Holland; elke zondagochtend trainen met veel plezier ruim 100 kinderen van 10 – 14 jaar uit heel Noord-Holland in Hoofddorp onder leiding van ervaren trainers. Natuurlijk zijn ook alle kinderen van De Dolfijn welkom.

Waterpolo is een echte teamsport, je doet het met z’n allen. Femke en ik hebben er dan ook veel zin in om met iedereen bij De Dolfijn en de herenselectie in het bijzonder er een sportief, goed en gezellig seizoen van te maken!"
 
De waterpolocommissie wenst Erik veel succes!
Submit to FacebookSubmit to Twitter

DA1 KAMP 13

De dames van Dolfijn 2 zijn gisteren 1 april - geen grap - in Almere kampioen geworden door te winnen van de Aalscholvers met 2-9. Aankomende zaterdag moet de laatste thuiswedstrijd nog worden gespeeld tegen de dames van De Zaan maar het kampioenschap onder leiding van coaches Elles en Luc is al binnen.

Van harte gefeliciteerd!

Submit to FacebookSubmit to Twitter

pictogramTijdens het waterpolo nieuwjaarsfeestje op 15 januari 2016 is Elias Laaroussi gekozen tot talent van het jaar. De naamgever van de talentenbeker, Herman H Rademaker, overhandigde zelf de beker aan Elias.
Gefeliciteerd!

Submit to FacebookSubmit to Twitter

pictogramRob van Hunen en Leendert van de Ree hebben de speld en oorkonde behorende bij Official van verdienste van de KNZB gekregen. Foto's zijn te vinden op http://www.knzbmidwest.nl/waterpolo/rsc/nieuws