Submit to FacebookSubmit to Twitter

Team O15-1 2007/2008

 

Ons team mag terugkijken op een seizoen (2007-2008) waarin we oppermachtig waren. Onze laatste wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen de Amstel, was ook volgens verwachting. We hebben de laatste overwinning van 11-2 kunnen bijschrijven.

 

Het eerste partje begon voor ons team redelijk. Ondanks weinig bewegen en af en toe onzorgvuldig passen werd het al snel 2-0 door Jasper en Bas maakte het af op 3-0. Het was duidelijk dat wij, door de competitie planning, uit het wedstrijd ritme waren. Ons team moest duidelijk op gang komen.

 

Gedurende het tweede partje werd er harder gevochten voor de bal. Echter de keeper van de tegenstander bleek van prima kwaliteit en wist vele schoten van ons te keren. We hadden genoeg kansen en waren dan ook duidelijk sterker. Door een te lage nauwkeurigheid bij het overspelen en passen kwam de bal niet altijd op de goede plek en waren we niet in staat te scoren. Ook de tegenstander kwam niet tot scoren en de stand bleef op 3-0 in ons voordeel.

 

Het derde partje ging ons team feller van start. De doelpunten machine, Maurice en Mitchell, kwam goed op gang. Een flink aantal mooie kansen werden gecreeerd en drie daarvan werden omgezet in doelpunten. Ons team was steeds beter in staat mekaar te vinden en de acties werden nauwkeuriger. Er vielen ook weer mooie doelpunten door middel van schitterende back-hand schoten.

 

In het vierde partje kwamen we goed op gang. Onze overmacht werd overduidelijk en het regende doelpunten. Ook werd ons spel veel nauwkeuriger en de aanvallen verliepen weer ouderwets fel. Er werd goed bewogen en de volle breedte van het zwembad was in gebruik. Fien liet in hooog tempo drie mooie doelpunten zien. Mitchell en Bas maakte de laatste twee doelpunten in dit partje. De eindstand werd op 11-2 afgerond.

 

We mogen ons dit seizoen (2007-2008) de ongeslagen kampioen van de competitie noemen. Bij geen van de wedstrijden was de tegenstand in staat ons spel uit balans te brengen.

 

Graag wil ik onze trainer(s) en met name Luc van Beuzekom bedanken voor al het werk dit jaar.

 

De team samenstelling was:

Vlnr staand:

Patty Asboth

Fien de Vos

Bas Beijersbergen

Jasper ten Bos

Menno van Elburg Keeper

Reyer Koele

 

Vlnr zittend;

Sacha van der Sloot

Mitchell Corver

Maurice Corver

Marnix Abrahams

Sidney Brouwer

 

Mvg

Julllie coach

Eric ten Bos