Submit to FacebookSubmit to Twitter

Zaterdag start 2e helft waterpolocompetitie De Dolfijn in Sloterparkbad

Zaterdag 16 januari kan men gratis acht teams van ‘s middags kwart voor drie uur tot ongeveer half tien uur ‘s avonds acht waterpoloteams van de Dolfijn actief zien in het Sloterparkbad. Met om vijf uur de dames De Dolfijn tegen AZVD Assendelft en om kwart over zeven het eerste herenteam tegen het sterke Utrecht.

Gratis toegang waterpolowedstrijden

Men heeft zaterdagmiddag 16 januari gratis toegang tot de acht thuiswedstrijden van de Dolfijn in het Sloterparkbad. Toegang heeft men via de ingang clubhuis op de eerste etage van het Sloterparkbad. De wedstrijdmiddag begint om:

14.45  pupillen o11-1  – Otters het Gooi Bussum     16.15 jeugd o13-1  – Oceanus Aalsmeer

17.00 Dames  – AZVD 1 Assendelft 17.45   jeugd A1 o19  – Duinkikkers Soest

18.30 Heren 2 – Watervlo Vleuten – de Meern           19.15 Heren 1  –  Utrecht 1

20.00 Heren 3 S.G.-Haerlem’04                              20.00  Heren/jeugd 4 – het IJ 7

Natuurlijk is het fraai ingerichte clubhuis op de eerste etage geopend tijdens de wedstrijden voor het nuttigen van een drankje en hapje.

Bij interesse om direct waterpolo te spelen in het Sloterparkbad bij zwemvereniging De Dolfijn  kan men bellen met Els Lin: 020 – 6100283 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en alles over de vereniging  www.dedolfijn.com

 

Aquatraining/slagverbetering bij De Dolfijn

Voor iedereen die van zwemmen houdt en die wel of niet op een redelijke manier de school- rug en borstcrawl kan uitvoeren is er bij De Dolfijn een unieke kans als volwassene om in groepsverband op meerdere wijzen te gaan oefenen en  trainen. En er is geen wachtlijst zelfs niet bij leren zwemmen. Onder leiding van ervaren instructeurs met zelf veel zwemervaring kan men dagelijks een training gaan volgen. Vooral in groepsverband kunnen trainen geeft een extra dimensie in vergelijk met het individuele conditiezwemmen. Op maandagavond van 19.15 tot 20.15 uur, en op woensdag van 18.15 tot 19.15 uur, kan men trainen bij Aquavaria/trimzwemmen, Zwemvaardigheiddiploma’s 1, 2 en 3, conditiezwemmen, Masters Swimming en triatlonzwemmen.. Afzonderlijke kleine groepen waar men naast het verbeteren van zwemslagen, starts en keerpunten aandacht besteed wordt aan individuele uitvoering. Conditie en Masters zwemmen biedt twee maal per week en Triatlon zelfs vijf mogelijkheden per week om te oefenen.

Informatie over alle mogelijkheden kan men verkrijgen telefonisch nog bij Piet Derks, tel 020 669 03 77 en via www.dedolfijn.com