Submit to FacebookSubmit to Twitter

Werken aan de conditie en lijn bij de Dolfijn in 2010

Het volwassenenwemmen is een belangrijke activiteit bij zwemvereniging De Dolfijn. Van leren zwemmen tot slagverbetering en het behalen van alle diploma’s. Volwassenen zwemmen op maandag van 19.15 tot 20.15 uur voor het diploma A, B en C, zwemvaardigheids-diploma’s.

Op maandagvond om kwart over zeven en woensdagavond van kwart over zes kan men dit seizoen ook als volwassene in het Sloterparkbad bij zwemvereniging De Dolfijn conditiezwemmen – Masters Swimming (25 PLUSzwemmen), triatlonzwemmen en slagverbetering beoefenen. Naast dus op maandagavond bij Jouke Stal van 19.15 tot 20.15 uur en op woensdag van 18.15 tot 19.15 uur bij Herman Rademaker biedt deze vereniging nu extra mogelijkheden mee te doen aan slagverbetering.

 

Leren zwemmen volwassenen geen wachtlijst

En natuurlijk oefenen voor alles zwemdiploma’s waaronder leren zwemmen en Zwemvaardigheiddiploma’s.

Bijkomend voordeel van het “Vroege avonduur” op maandagavond is dat men komende voorjaar niet met tegenzin in de late donkere avonduren over straat behoeft te gaan. Het Sloterparkbad is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tramlijn 14 stopt bijkans voor de deur.

Men kan als volwassene bij de Dolfijn iedere dag zwemmen. Bijvoorbeeld bij de  bij triathlon bijvoorbeeld op maandag- , dinsdag- en donderdag van 19.15 tot 20.15 uur en zaterdag en zondagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Er is dus volop gelegenheid om iedere dag te sporten, te zwemmen, snorkelen en zelfs direct waterpolo te spelen. De ingang tot de verenigingactiviteiten is links van de grote lange trap van het Sloterparkbad.

Informatie over alle mogelijkheden kan men verkrijgen telefonisch nog bij Piet Derks, tel 020 669 03 77.

 

Werken aan de lijn bij De Dolfijn

Met Aquavaria als Aquafit, Aquajogging of Aquarobics op maandagavond dit voorjaar van 19.15 tot 20.15 uur bij Jacqueline Goossens in het Sloterparkbad ingang links van de grote opgang via de verenigingsingang De Dolfijn. Reserveer nu al een plekje via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 020 - 6158283

AQUAFIT en banen. In het instructiebad lest men om te leren zwemmen van 19.15 tot 20.15 uur . Toegang tot het lessen en zwemmen van volwassenen heeft men uitsluitend via de clubingang. Telefonisch kan men zich informeren bij Piet Derks, telefoon 020 6690377 of via www.dedolfijn.com

 

Nieuwjaarsreceptie De Dolfijn

In afwijking van voorgaande jaren is de nieuwjaarsreceptie De Dolfijn op vrijdag 8 januari met als thema “Hollandse Gezelligheid” vanaf 17 tot ongeveer 20.00 uur voor een ieder actieve leden en gezin om elkaar een sportief 2010 te wensen in het clubhuis op de eerste etage van het Sloterparkbad.