Submit to FacebookSubmit to Twitter

Heb je altijd al eens willen leren snorkelen of zou je graag willen dat je iemand kon redden uit het water dan is dit nu je kans!

Elke woensdag van 18:00- 19:00 uur wordt er snorkelen gegeven. Sinds juli 2007 zijn we begonnen met een uitgebreidere vorm van snorkelen waarbij ook reddingswemmen bij toegevoegd is. Je kan hiervoor 3 zwemdiploma's behalen die rechtsgeldig zijn om mee te snorkelen in het buitenland!!!

Wij bieden ook de kans om je verder te ontwikkelen in het snorkelen, namelijk de eerste vaardigheden van duiken die je kunt behalen wanneer je in bezit bent van de nieuwe snorkel diploma's. Hierdoor heb je meer vaardigheden in bezit om te kunnen duiken in het buitenland en de mogelijkheid op jonge leeftijd je ''Paddy'' te behalen bij Holland Diving waar wij doormiddel van de Organisatie NOB in contact mee staan.

Vanaf Augustus 2008 zijn wij de 1e vereniging in Nederland die gaat beginnen aan het nieuwe duiken genaamd '' Scubadoe'' Je wordt nu nog beter voorbereid op de gevaren van zee, de obstakels, en de fysieke belasting van duiken door meer materialen. Voor de echte doorzetters is dit een enorme uitdaging.

Heb je meer vragen of wil je graag een training bij wonen....

Neem contact op via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.