Submit to FacebookSubmit to Twitter

Van woensdag 13 tot en met zondag 16 april 2017 vindt een van de mooiste schoonspringevenementen van Nederland weer plaats: de Amsterdam Diving Cup 2017. Dit evenement vindt plaats in het Sloterparkbad te Amsterdam. Het belooft een bijzondere editie te worden, de ADC geldt in 2017 namelijk als officieel Kwalificatie Toernooi, waar de springers zowel nationaal als internationaal zich kunnen kwalificeren voor N(J)K en/of E(J)K.
Voor dit gave evenement zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken, want vrijwilligers maken het evenement! Meld je aan via het volgende mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken, onderdeel te worden van een hecht team in een goede sfeer en ruim vijf dagen lang te genieten van topsport? Kom ons dan helpen!

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Beste leden, vrijwilligers, trainers en andere betrokkenen bij onze zwemvereniging,

Wij trappen af voor een nieuw jaar. De warme kerstdagen en knallende champagnekurken zijn weer achter de rug. Afgelopen jaar is voor de meeste afdelingen een goed jaar geweest. Als dagelijks bestuur ervaren we de voordelen van ervaren mensen bij de afdelingen. Het geeft ons het gevoel dat iedereen zijn zaakjes onder controle heeft. De keren dat wij als mediator bij probleemgevallen moesten fungeren zijn op de vingers van 1 hand te tellen.

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Beste leden, vrienden van De Dolfijn,
 
Geruime tijd geleden hebben we de leden gevraagd om een nieuw logo te ontwerpen. Dit omdat er vanuit de diverse afdelingen meerdere malen om was gevraagd. We hebben diverse inzendingen gehad, de 1 wat bruikbaarder dan de ander. Omdat onze club en het logo al lange tijd bestaat is een wijziging van het beeldmerk niet iets wat te snel of ondoordacht doorgevoerd moet worden. Al ware het alleen maar omdat een dergelijke aanpassing een zeer lange tijd nodig heeft om 100% doorgevoerd te geraken.
 

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Beste leden, vrijwilligers en trainers,

2014 is een jaar geweest wat waarschijnlijk de boeken in kan gaan als een van de meest succesvolle sportjaar voor Nederland. En dan niet alleen vanwege onze topprestatie tijdens het WK voetbal of de 24 schaatsmedailles in Sochi maar vooral vanwege de verscheidenheid in alle sportdisciplines met wereldprestaties  van bijvoorbeeld turner Epke Zonderland, springruiter Jeroen Dubbeldam, wielrenster Marianne Vos, golfer Joost Luiten of onze sprintster en meerkampster Daphne Schippers. Het is duidelijk dat de Nederlanders genoeg topsport- DNA in hun bloed hebben. Het zwemmen valt bijna in het niet bij al deze Nederlandse successen.